Mooi, rustig licht bij Autobedrijf Arnold de Rijk

Autobedrijf Arnold de Rijk uit Roosendaal is een begrip in West-Brabant. Het bedrijf heeft met haar dealerschap van Fiat en Seat en als Škoda Servicepartner een groot klantenbestand opgebouwd.

Met een oppervlakte van circa 2500 m² heeft het autobedrijf een forse showroom. Deze ruimte, plus de aangrenzende kantoren, waren voorzien van conventionele TL verlichting. Uit een onderzoek bleek dat er niet voldoende lichtopbrengst aanwezig was. Om een goede klantbeleving te kunnen garanderen was actie hierop noodzakelijk.

Comfortabele werkomgeving
Arnold de Rijk, eigenaar van het autobedrijf, licht toe: ‘We hadden al langer het idee dat we niet voldoende licht hadden. Extra lichtopbrengst is vooral noodzakelijk om een meer warme en gezellige sfeer te verkrijgen. Eleqtron, met adviseur Ton Veraart, was voor onze verlichtingskeuzes de juiste partner. Hij heeft ons onder andere een nieuw lichtplan voorgelegd. Dit plan had als belangrijkste uitgangspunten het creëren van een comfortabele klantomgeving en het licht zo effectief mogelijk te plaatsen daar waar je het nodig hebt. Dat lukte door te kiezen voor LED verlichting van Qbright. Met de nieuwe LED panelen en tubes hebben we fris, wit licht kunnen realiseren.’

Lager energieverbruik
Qbright LED verlichting gaat gemiddeld zo’n acht keer langer mee in vergelijking met traditionele verlichting. Daarnaast is er het voordeel dat een energiebesparing van zo’n 60% wordt gerealiseerd in vergelijking met conventionele verlichting met dezelfde eigenschappen. Arnold de Rijk: ‘Omdat we meer licht nodig hebben en dus meer in verlichting moesten investeren, is deze enorme energiebesparing van harte welkom. Daardoor hebben we uiteindelijk zelfs een lager energieverbuik kunnen realiseren. Dat maakt deze investering nog eens aantrekkelijker. Mooi, rustig licht dat op alle plaatsen voldoet en dat we ook nog eens snel terugverdienen.’

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag