Batt Cables werkt prettiger met Qbright LED verlichting

Batt Cables behoort tot ’s werelds grootste voorraadhouders en leveranciers van elektriciteitskabels voor de offshore, maritieme, energie, utiliteits en petro-chemische industrie.

Dankzij het ruime assortiment, de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en het sterke voorraadbeleid heeft Batt Cables bij haar afnemers in de industrie een top of mind positie gerealiseerd.

Voordelen
Reinhard Quéré is Regional Branche Manager voor de verkoopvestiging in Nederland, in Oud-Beijerland. Hij vertelt: ‘René den Haan, Directeur bij Eleqtron, adviseerde mij over de voordelen van hun Qbright LED verlichting. Die spraken mij aan. Prettig maar toch intens licht, dat minder flikkeringen geeft dan onze TL buizen. Daarnaast is er het voordeel van een lager energieverbruik en de langere levensduur. Met al deze voordelen raakte ik snel overtuigd.’
Eleqtron liet de LED verlichting monteren in het omvangrijke magazijn van Batt Cables. Uiteraard is de verlichting stekerbaar uitgevoerd. Quéré: ‘Het voordeel daarvan is dat de LED verlichting weer eenvoudig van locatie is te verwisselen. Dat zou nog wel eens van pas kunnen komen.’

Prettig licht
Nu met de LED verlichting in gebruik komen de eerste ervaringen naar boven. Quéré: ‘Het licht komt als rustig over maar meer intens. Dat werkt wel zo prettig. Een bijkomend voordeel is dat ik minder armaturen nodig heb dan bij mijn TL verlichting. Concluderend kan ik zeggen dat er door Eleqtron een effectief lichtplan is gerealiseerd.’

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag