LED verlichting de juiste keuze voor Autobedrijf Kruythof

Autobedrijf Kruythof uit Strijen maakt als erkend servicepunt deel uit van de officiële Renault en Dacia Retail Group.

Renault en Kruythof zijn al sinds 1965 met elkaar verbonden en zijn actief in de verkoop en onderhoud van nieuwe en gebruikte auto’s. Service staat bij het bedrijf hoog in het vaandel. Klanten worden op een persoonlijke en informele wijze benaderd.

Calculatie
Pieter Kruythof is eigenaar van het gelijknamige Autobedrijf. Hij raakte geïnteresseerd in LED verlichting van Eleqtron toen hij meer leerde over de voordelen. ‘Het licht hebben we goed kunnen ervaren tijdens een testperiode. We vonden het fijne en intense verlichting, wat onder andere belangrijk is voor de verkoop in de showroom. Daarnaast vinden we het prettig dat LED verlichting direct aangaat. Na het maken van een calculatie met Eleqtron bleek dat door het veel lagere energieverbruik we de investering al in drie jaar gaan terugverdienen. En je hebt een veel langere levensduur. Deze voordelen voor ons opgeteld maakte de keuze niet moeilijk.’

Juiste keuze
De Qbright LED tubes zijn geplaatst in de showroom en in de werkplaats. Kruythof vervolgt: ‘We hebben in deze ruimtes de bestaande TL bakken kunnen behouden en om laten bouwen naar de toepassing van LED. Ook dat is een voordeel. Voor ons is LED verlichting absoluut de juiste keuze gebleken.’

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag