Toonaangevend
in stekerbaar

Veel bezoekers bij Eleqtron voor OHW-regiobijeenkomst

Eleqtron is lid van de Ondernemingsvereniging Hoeksche Waard (OHW). Ruim 300 leden zijn lid van deze actieve vereniging.

OHW legt verbindingen en onderhoudt deze om zo de krachten te verenigen. Door te werken aan gezamenlijke doelen heeft de vereniging een betere ingang bij instanties en kunnen de Hoeksche Waardse ondernemersbelangen goed worden behartigd.

Op woensdag 16 november vond er bij Eleqtron een regiobijeenkomst plaats. Deze bijeenkomst wordt regelmatig gehouden en is bedoeld om met elkaar van gedachten te wisselen, standpunten te delen en relevante onderwerpen aan de orde te brengen. Eleqtron gaf een presentatie waarin werd ingegaan op stekerbaar installeren en LED verlichting. De visie van Eleqtron sluit aan bij de Energievisie Hoeksche Waard 2016 -2020, dat op de agenda staat bij de ondernemers in deze regio.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag