Toonaangevend
in stekerbaar

Worldhotel Wings

Naast de terminal van Rotterdam The Hague Airport bevindt zich Worldhotel Wings, dat in 2016 is opgeleverd. Eleqtron, leverancier van slimme stekerbare oplossingen, heeft hier in opdracht van de installateur de DALI vlakbandkabel geleverd met toebehoren. Zo zijn er speciale, geprefabriceerde stekerbare kastjes gemaakt waarin een DALI module is ingebouwd.

In dit hotel is de lichtregeling gedaan op basis van het DALI systeem. Hiermee zijn de armaturen flexibel indeelbaar en is centrale bediening mogelijk door het hele hotel. Bovendien is er informatie beschikbaar uit de DALI armaturen zodat er effectief onderhoud gepleegd kan worden.

De speciale blauwe DALI vlakbandkabel is uitermate geschikt voor DALI verlichtingsconcepten omdat deze volledig prefab aangeleverd kan worden in de bouw. De vlakbandkabel kan direct worden opgehangen aan de kabelgoot of tegen het beton. Op deze manier kan een foutloze, snelle installatie worden gewaarborgd. Met de pastelblauwe aftakking wordt de DALI armatuur in één beweging voorzien van voeding en DALI signaal.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag