Toonaangevend
in stekerbaar

Nu alle ‘stekerbare’ merken geassembleerd leverbaar

Eleqtron assemblage

Eleqtron levert nu geassembleerde, stekerbare producten van alle merken. Hierdoor kan er direct, merkonafhankelijk worden ingespeeld op een willekeurige ‘stekerbare vraag’ van een elektrotechnisch project. Op onze assemblagelocaties worden stekerbare verbindingen als snoeren, kabels, vlakband, kabeldozen en overige speciale componenten voor u op maat gemaakt, oftewel prefab. Eleqtron heeft diverse, speciale machines beschikbaar om de elektrotechnische producten snel en hoog kwalitatief te assembleren.

Uitstekende kwaliteit
De prefab producten van Eleqtron worden gekenmerkt door een uitstekende kwaliteit, in combinatie met een snelle en flexibele werkwijze. En dat dus merkonafhankelijk. Eindproducten worden continu getest op de juiste aansluiting en werking. Daarnaast voldoen alle producten aan de CE-markering, de NEN 1010:2015 norm en hebben een KEMA-keurmerk. Onze werkprocessen zijn uitstekend geborgd waardoor de kwaliteit uiteindelijk volledig kan worden getraceerd én gegarandeerd.

Wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan contact met ons op!

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag