Toonaangevend
in stekerbaar

Maatwerk in lichtsturingen

Verlichting zorgt maar liefst voor circa 40% van het energieverbruik van een gebouw. Door hier met een lichtsturingssysteem (oftewel lichtmanagementsysteem) efficiënter mee om te gaan, kunt u veel besparen!

Ruime ervaring
Eleqtron heeft een ruime ervaring in lichtsturingen. Samen met onze leverancier CP Electronics werken wij met Rapid lichtsturingen, waarmee wij maatwerkoplossingen voor u kunnen engineeren en configureren. Dankzij het Qneqt programma aan aanwezigheidsmelders en stekerbare oplossingen kunnen wij uw systeem snel, kostenbesparend en compleet opleveren.

Maatwerkoplossingen
Voor integratie van verlichting in gebouwbeheersystemen heeft Eleqtron verschillende mogelijkheden. Of het nu gaat om sturingen voor verlichting en zonwering in grote gebouwen of voor sturingen in een enkele boardroom, Eleqtron is in staat om hiervoor maatwerkoplossingen te bieden. Volledige engineering en werkend opgeleverd!

Onderhoud
Eleqtron verzorgt tevens het onderhoud van lichtsturingen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag