Toonaangevend
in stekerbaar

Flink besparen met lichtsturingen

Een intelligent lichtsturingssysteem vormt de basis in uw gebouw voor energiebesparing van uw verlichtingsinstallaties. Daarnaast heeft u de voordelen van bedieningsgemak, comfort en veiligheid. Eleqtron maakt met haar lichtsturingen doorgaans gebruik van het DALI protocol. Dit kan centraal worden bediend met touch screens en gekoppeld worden aan alarm- of beveiligingsinstallaties.

Wist u dat verlichting zorgt voor maar liefst circa 40% van het energieverbruik van een gebouw? Door hier met een lichtsturingssysteem (ook wel genoemd lichtmanagementsysteem of lichtregelsysteem) efficiënter mee om te gaan, kunt u flink besparen!

Eenvoudig te integreren
Eleqtron werkt bij haar projecten met Rapid lichtsturingen. Het Rapid systeem voldoet aan de meest strenge eisen wat betreft lichtbesturingen. Het is eenvoudig te integreren in het facilitair management van een gebouw, inclusief de volledige controle en het testen van de noodverlichting. Daarnaast biedt Rapid de voordelen van lagere investeringskosten en minder complexiteit.

Maatwerkoplossingen
Eleqtron heeft een ruime ervaring in lichtsturingen. Samen met onze leverancier CP Electronics kunnen wij maatwerkoplossingen voor u engineeren en configureren. Dankzij het Qneqt programma aan aanwezigheidsmelders en stekerbare oplossingen kunnen wij uw systeem snel, kostenbesparend en compleet opleveren. Eleqtron verzorgt tevens het onderhoud van lichtsturingen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag