Intense LED verlichting bij Ford dealer Auto van der Burgh

Regelmatig wordt het interieur en exterieur van de Ford dealers in Nederland gemoderniseerd. Dit jaar vindt er onder andere een verbouwing plaats bij Ford dealer Auto van der Burgh in Maasdam. Dit bedrijf, met circa 70 medewerkers, is officieel Ford dealer voor de Hoeksche Waard en Voorne Putten. Er zijn naast de locatie in Maasdam vestigingen in Oud-Beijerland en Brielle.

Richtlijnen Ford Nederland
Dirk-Jan van der Burgh is directeur van de gelijknamige organisatie. ‘In overleg met Ford Nederland, de importeur, pakken we de opwaardering van een vestiging op. Daarbij geeft onze importeur onder andere richtlijnen voor de keuze van de vloer, meubilair, kleurgebruik en de Ford uitingen. Ook voor LED verlichting zijn er specificaties voorgeschreven. Toen we begin dit jaar in Maasdam startten met de verbouwing zijn we gelijk overgegaan op LED verlichting. Wel zo slim, want hiermee verbeteren we de verlichting en besparen we tegelijkertijd aanzienlijk op de energiekosten.’

Lichtplan
Tijdens de verbouwing is ook het plafond van de showroom onder handen genomen. Daarin zijn Qbright downlights van Eleqtron opgenomen. Dirk-Jan van der Burgh: ‘Ford Nederland specificeert hiervoor onder andere de kleurtemperatuur van de lichtbron. In dit geval voor de showroom is dat 4000 K. Samen met Eleqtron is er eerst een lichtplan opgesteld en een testopstelling gemaakt. Dat beviel prima. Uiteindelijk is onze showroom met de auto’s nu prettig en intens uitgelicht, ook als het wat donkerder is.’ De nieuwe verlichting is door medewerkers van Auto van der Burgh gemonteerd. ‘Dat verliep uitstekend. Met de stekerbare snoeren van Eleqtron kun je de verlichting snel en eenvoudig aansluiten.’

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag