Toonaangevend
in stekerbaar
Selecteer een pagina

Beter passend licht bij Blokweg Financieel Adviseurs

Goede verlichting in een kantooromgeving is een absolute noodzaak om het werk goed te doen. De te selecteren kleurtemperatuur voor deze omgeving, in de meeste gevallen 3000 of 4000 Kelvin, is belangrijk. Daarnaast is de kleur en de intensiteit van belang. In koffieruimtes of daar waar bijvoorbeeld de lunch plaatsvindt, wordt doorgaans voor lagere kleurtemperaturen gekozen: veelal tussen de 2000 en 3000 Kelvin. Hiermee kun je een gezellige en intieme sfeer realiseren. Deze keuzes speelden ook bij het lichtplan van Eleqtron voor Blokweg Financieel Adviseurs. Dit bedrijf uit Zevenbergen is een partner voor (zakelijke) leningen, verzekeringen en hypotheken. Blokweg heeft in haar kantoorpand een grote, gezamenlijke ruimte met meerdere werkplekken. Daarnaast zijn er enkele kleine werkruimtes.

Beter licht
Jeroen Jansen is directeur verzekeringen en hypotheken bij Blokweg en was nauw betrokken bij de weg naar betere verlichting. ‘Ons licht in de kantoorruimtes was niet voldoende voor de werkplekken. Dat kwam naar voren tijdens een gesprek met Eleqtron en dat klopte ook wel. Je staat daar niet zo bij stil. Met de nieuwe Qbright LED panelen die Eleqtron adviseerde, hebben we nu uiteindelijk fijner licht op de werkplekken. Wij merkten het betere licht gelijk op. Ik moest er even aan wennen maar het is duidelijk beter.’ In het lichtplan kwam naar voren dat Qbright LED verlichting voor de kantoorruimtes met een kleurtemperatuur van 4000 Kelvin een goede keuze zou zijn. Voor in de koffieruimte koos Blokweg voor gekleurde LED panelen, waarmee de kleur en de intensiteit via een afstandsbediening of een smartphone steeds kan worden aangepast.

Minder lampen nodig
Jeroen Jansen kijkt terug op het lichtproject: ’Dankzij het lichtplan hebben we per ruimte beter passend licht gekregen. Eleqtron heeft de montage voor ons geregeld, daar hadden we geen omkijken naar. Uit de berekening van René den Haan van Eleqtron bleek dat we de investering in 2 jaar terugverdienen. We hebben daarbij minder lampen nodig, die ook nog eens veel langer meegaan. Dat zijn allemaal pluspunten.’

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag