Toonaangevend
in stekerbaar

BIM bestanden volop leverbaar!

Eleqtron heeft nu BIM bestanden van haar stekerbare producten volop leverbaar! Hiervoor heeft Eleqtron een Revit bibliotheek ontwikkeld, waarin producten als aanwezigheidsmelders en vloerdozen zijn opgenomen.

Vraag de BIM bestanden nu direct aan!

Faalkosten reduceren met BIM
BIM (Building Information Modelling) is uitgegroeid tot dé vorm van samenwerking in de bouwketen. Dagelijks worden projecten met BIM-bestanden opgestart en uitgewerkt in een digitaal (3D) gebouwmodel. Met BIM wordt een gebouw volledig digitaal uitgewerkt, waarna het virtuele model als het ware wordt opgeleverd. Daarna wordt het vrijgegeven voor productie en realisatie. Op deze manier kunnen faalkosten tot een minimum worden gereduceerd en kan het bouwproces worden versneld.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

De BIM bestanden voor stekerbaar installeren van Eleqtron zijn ontwikkeld in samenwerking met Itannex.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag