Toonaangevend
in stekerbaar

Nieuw: 2-aderige Qneqt Q-T plug

Bespaar op montagetijd!

Eleqtron heeft al geruime tijd een uniek en heel handig product in het assortiment: de Qneqt Q-T plug. Dit is een compacte verdeler voor stekerbare gebouwinstallaties. Met de Q-T plug kunnen snel en eenvoudig producten als een aanwezigheidsmelder en een verlichtingsarmatuur (montage veelal op de driver) worden aangesloten op de stekerbare installatie. Dit scheelt u aanzienlijk in montagetijd! De Q-T plug is een gepatenteerd product van Eleqtron dat uniek is in de markt.

Nieuwe 2-aderige versie
Nu is er een nieuw type Q-T plug leverbaar, namelijk een 2-aderige versie (L+N). Dit product is voorzien van een Qneqt male en female steker waarbij de aarde al is doorverbonden. Deze Q-T plug heeft tevens een 2 x 0,75 mm² kabel van 0,2 meter voor inbouw in de armatuur.

Overige versies
Uiteraard blijft de 3-aderige versie volop leverbaar: hierbij zijn de male en de female steker niet met elkaar doorverbonden (L+PE+N). Deze Q-T plug heeft een 3 x 1,0 mm² kabel van 0,2 meter voor inbouw in de armatuur. Daarnaast is er de DIM Q-T plug 2-polig in pastelblauw en zijn er twee versies voor aanwezigheidsmelders.

Overzicht
Samenvattend zijn de volgende versies van de Qneqt Q-T plug leverbaar:

Types Q-T plug Artikelnummer
2-aderige versie (L+N) 101.TP3-02
3-aderige versie (L+PE+N) 101.TP3-01
DIM-versie 2-aderig pastelblauw 101.TP2
3-aderige versie in/uit voor basis aanwezigheidsmelder type SP-GEFL QT-AS020
3-aderige versie in/uit voor aanwezigheidsmelders type PRM, AD en DD QT-AS020-PRM


Meer informatie
Klik hier voor de online catalogus. Hierin vindt u tevens de datasheets en de producttekeningen.
De actuele bruto prijzen vindt u altijd op de 2BA website (prijzen alleen zichtbaar voor 2BA-abonnees).

Klik hier voor de prijslijst.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag