Toonaangevend
in stekerbaar

Eleqtron zorgt voor circulair installeren

Het is deze week, van 15 tot en met 19 januari, de Week van de Circulaire Economie. Wat betreft installeren en de Circulaire Economie, wist u dat vrijwel alle Qneqt stekerbare snoeren herbruikbaar zijn? Met onze productielocatie in Numansdorp zijn wij bovendien ingericht op het ombouwen of aanpassen van producten op maat. Eleqtron loopt hierin voorop: circulair installeren!

Circulair installeren
Met de stekerbare plug and play oplossingen van Eleqtron gebruikt u een duurzame oplossing. Producten als de snoeren, stekers, chassisdelen en verdelers zijn namelijk vrijwel altijd herbruikbaar: ideaal bij renovaties en verbouwingen! U hoeft de componenten alleen maar volgens uw nieuwe installatieontwerp in elkaar te steken en u bent klaar. Daarmee heeft u een uiterst milieuvriendelijke oplossing in handen. Bovendien kunt u de installatie altijd weer aanpassen en uitbreiden. Kortom, werken met Qneqt stekerbare producten = circulair installeren!

De week van de Circulaire Economie
Nederland Circulair, de online community van het programma Nederland Circulair!, organiseert de Week van de Circulaire Economie. Tijdens deze week worden ondernemers gestimuleerd om met de circulaire economie aan de slag te gaan.

Meer informatie
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Klik hier voor de online catalogus met onder andere deze producten.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag