Toonaangevend
in stekerbaar

Productvragen? Stel ze ons via WhatsApp!

In de bouw wordt WhatsApp steeds meer gebruikt. Vandaar dat Eleqtron al geruime tijd met succes bereikbaar is via deze chatdienst. WhatsApp wordt door projectleiders en monteurs op de bouwplaats veel gebruikt voor het stellen van productvragen over Qneqt stekerbare oplossingen. De voordelen:

  • Directe communicatie
  • Snel een reactie terug
  • Betere communicatie, door meesturen van een foto of video

Zet het WhatsApp nummer in je contacten!
Ervaar ook de voordelen van communicatie via WhatsApp! Zet het Eleqtron telefoonnummer voor WhatsApp (+ 31 6 18392659) in je contacten als Eleqtron WhatsApp. Met dit nummer kun je alleen met ons appen.

Uiteraard blijven de overige gegevens voor contact met Eleqtron ongewijzigd.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag