Toonaangevend
in stekerbaar

Veel stekerbare oplossingen voor Moekotte, bij project Wevi

Voor het nieuwe kantoor van Wevi in Enter heeft Eleqtron een mooie bijdrage mogen leveren. Stekerbare oplossingen met lichtsturing, aanwezigheidsmelders, vloerdozen en werkplekoplossingen: kortom, de volle breedte van het Qneqt assortiment van Eleqtron kwam hier aan bod. De verantwoordelijke installateur bij Wevi is Moekotte (vestiging Enschede).

Lichtsturing
De Qneqt lichtsturing bij Wevi is volledig door een DALI-bus geregeld. De eerste die het pand binnenkomt, zorgt door het uitschakelen van de toegangsbeveiliging ervoor dat de verlichting in de gangen automatisch inschakelt. Vervolgens worden verschillende verblijfsruimtes zoals kantoren, vergaderkamers en de kantine ingeschakeld door aanwezigheidsmelders. Omdat het bouwkundig plafond vrij lastig is te openen, is ervoor gekozen om de DALI-componenten zoals de fase afsnijdingsdimmers stekerbaar te maken met de Qneqt QT-plug. Hierdoor zijn deze componenten voor eventueel onderhoud of uitbreiding, bereikbaar via de openingen voor de armaturen. De engineering en programmering is uitgevoerd door Eleqtron in nauwe samenwerking met Rik Wunderink, leidinggevend monteur van Moekotte. De DALI-componenten zijn voorgeprogrammeerd en voorzien van labels aangeleverd door Eleqtron zodat de montage zo eenvoudig mogelijk kon plaatsvinden.

EVOline
Ook de elektrotechnische voorzieningen van de werkplekken zijn stekerbaar uitgevoerd. De EVOline Frame Dock en FlipTop push werkplekoplossingen zijn hier als luxe elementen toegevoegd aan het meubilair. Het resultaat mag er zijn!

Aanwezigheidsdetectie
De grote hal waar de auto’s van Wevi gereed gemaakt worden is uitgerust met aanwezigheidsdetectie. Vanwege de grote hoogte zijn hier 6 stuks Qneqt EBDHS-aanwezigheidsmelders toegepast die op een hoogte van 15 m een bereik hebben van 40 m op de vloer. Om een goede spreiding met de verlichting te krijgen zijn de aanwezigheidsmelders draadloos met elkaar gekoppeld. Met het Qneqt AN10 systeem wordt op deze manier een volledig draadloos lichtbesturingssysteem opgebouwd.

Wevi
Wevi is een van de grootste, zakelijke mobiliteitspartners van Nederland. De relaties van dit snelgroeiende bedrijf zijn gegarandeerd van een betrouwbaar, flexibel en professioneel wagenpark waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Moekotte
De Moekotte Engineering en Installatie Groep vindt haar oorsprong in Enschede. De Moekotte Groep is in Nederland en Duitsland een grote speler op het gebied van industriële automatisering, panelen- en modulenbouw en installatietechniek.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag