Toonaangevend
in stekerbaar

Eleqtron prominent aanwezig op 2BA!

Eleqtron heeft een ruim assortiment aan stekerbare producten. Gestructureerd artikelbeheer is hierbij van elementair belang. Om deze data goed te onderhouden en te beheren maakt Eleqtron gebruik van het online platform 2BA (Bestands Beheer Artikelen). 2BA levert namelijk op een uniforme wijze handelsartikelen aan van vrijwel alle belangrijke leveranciers in de elektrotechnische branche. Via een abonnement kunnen bedrijven de gevulde artikelbestanden in hun bedrijfsvoering gebruiken. Door gebruik te maken van 2BA kunt u aanzienlijk sneller en efficiënter werken.

Als u als 2BA abonnee de data van Eleqtron wilt ontvangen, dan kunt u ons eenvoudig toevoegen aan uw online selectieprofiel binnen het platform. Het GLN nummer van Eleqtron is: 8719244560004.

U kunt het assortiment van Eleqtron uiteraard ook bekijken in onze online catalogus.

2BA
2BA is dé neutrale datapool van handels- en productgegevens in de installatiebranche. Producenten, importeurs, groothandels en installateurs kunnen terecht bij 2BA om informatie met de centrale database uit te wisselen. Deze uitwisseling gebeurt via uniforme bestanden die in de branche zijn bepaald volgens de standaarden van Ketenstandaard Bouw en Installatie. Daarnaast is de database ingericht volgens het ETIM classificatiemodel, dé standaard in artikelclassificatie binnen de bouw- en installatiesector.

Het zelfstandige bedrijf 2BA heeft als doel om de artikelbestanden in de installatiebranche te verspreiden. De bestanden zijn online via internet te raadplegen. Het artikelbestand beschikt over een zeer uitgebreid zoeksysteem. Zo kunt u zoeken op een (deel van een) artikelnaam, een (deel van een) typenummer, leverancier, bestelnummer, GTIN of producent.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag