Toonaangevend
in stekerbaar

Nieuwe Tip van Tim video: de Q-T plug!

In deze nieuwe Tip van Tim video krijg je alles te weten over de voordelen van de Q-T plug: de slimme en compacte verdeler voor stekerbare installaties. De Q-T plug is een uniek product in de markt dat alleen verkrijgbaar is bij Eleqtron!

Tip van Tim
Met de Tip van Tim informeert Eleqtron informeert onze collega Tim Blaak je over de beste tips en trucs voor stekerbaar installeren. Op korte termijn verschijnt er weer een volgende video van de Tip van Tim!

Meer informatie
Neem contact met ons op voor meer informatie over de producten en diensten van Eleqtron.

Klik hier voor de online catalogus en de prijslijst.
Download hier de Eleqtron documentatie.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag