Toonaangevend
in stekerbaar

Eleqtron klaar voor de GDPR

U heeft het waarschijnlijk al via de media vernomen: op vrijdag 25 mei 2018 treedt de nieuwe Europese wetgeving GDPR in werking. GDPR staat voor General Data Protection Regulation, maar in Nederland wordt ook de term AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) gebruikt.

Op het gebied van privacy voert Eleqtron een transparant en effectief beleid. Binnen ons bedrijf is intensief gewerkt aan de implementatie van deze GDPR wetgeving om tijdig te kunnen voldoen aan onze wettelijke verplichtingen.

Eleqtron is klaar voor de GDPR
Het privacybeleid van Eleqtron is juridisch getoetst en akkoord bevonden conform de nieuwe Europese AVG privacywetgeving. U vindt de inhoud van dit privacybeleid op onze website, onder disclaimer en cookies.

Wij hebben er het volste vertrouwen in dat we alle noodzakelijke GDPR richtlijnen hebben geïmplementeerd. Indien u vragen heeft over deze implementatie, dan kunt u zich richten tot uw contactpersoon binnen ons bedrijf of u kunt uw vraag per e-mail stellen via sales@eleqtron.nl.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag