Toonaangevend
in stekerbaar

Nieuw: Qneqt contactblok voor aansluiting bGrid sensoren

Eleqtron is specialist in slimme, stekerbare concepten voor de installateur. Snellere montage en minder faalkosten is altijd het doel. Nu heeft Eleqtron voor het bGrid systeem een uniek Qneqt contactblok op de markt gebracht waarmee een sensor (aanwezigheidsmelder) gevoed kan worden. Dit contactblok is namelijk voorzien van een WCD (wandcontactdoos) voor de 24V netadapter waarmee de bGrid sensor gevoed wordt. Daarnaast biedt dit blok aansluitmogelijkheden voor vier armaturen. De armaturen worden geregeld met een DALI signaal dat met Qneqt BST snoeren direct vanaf de bGrid sensor komt.

bGrid
Onder de noemer Smart Building wordt door bGrid slimme technologie op de markt gebracht. In het woud van ‘Internet of too many things’ integreert bGrid componenten tot één interface waarmee het gebouw tot een bron van informatie wordt gemaakt. Dit levert diverse efficiency voordelen op.

Eleqtron ontwerpt en levert prefab producten voor stekerbare installaties. Ook dit product is in eigen beheer ontwikkeld.

Meer informatie
Klik hier voor de online catalogus. Hierin vind je tevens de datasheets en de producttekeningen. Je vindt de producten ook op 2BA.

Klik hier voor de documentatie en de prijslijst.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag