Toonaangevend
in stekerbaar

Nieuwe Tip van Tim video: de voordelen van vlakband

In deze nieuwe Tip van Tim video krijg je alles te weten over de voordelen van vlakband (ook wel vlakkabel of vlakbandkabel genoemd). Met vlakband heb je de beschikking over een zeer flexibele vorm van energieverdeling in de utiliteit. Door de unieke techniek kan namelijk op vrij eenvoudige wijze een aftakking op een kabel geschroefd worden. Op iedere plaats die je wenst!

Tip van Tim
Met de Tip van Tim informeert Eleqtron met onze collega Tim Blaak je over de beste tips en trucs voor stekerbaar installeren. Op korte termijn verschijnt er weer een volgende video van de Tip van Tim!

Meer informatie
Neem contact met ons op voor meer informatie over de producten en diensten van Eleqtron.

Klik hier voor de online catalogus en de prijslijst.
Download hier de Eleqtron documentatie.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag