Toonaangevend
in stekerbaar

Nieuwe Tip van Tim video: bespaar op energie met aanwezigheidsmelders!

In deze nieuwe Tip van Tim video vind je meer informatie over de voordelen van aanwezigheidsmelders (ook wel sensoren of aanwezigheidsdetectie genoemd). Door aanwezigheidsmelders toe te passen, kun je een flinke energiebesparing realiseren. Bovendien draag je bij aan een vermindering van CO2-emissies. Tim vertelt je er alles over!

Tip van Tim
Met de ‘Tip van Tim’ informeert Eleqtron informeert onze collega Tim Blaak je over de beste tips en trucs voor stekerbaar installeren. Op korte termijn verschijnt er weer een volgende video van de Tip van Tim!

Meer informatie
Neem contact met ons op voor meer informatie over de producten en diensten van Eleqtron.

Klik hier voor de online catalogus en de prijslijst.
Download hier de Eleqtron documentatie.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag