Toonaangevend
in stekerbaar

Eleqtron en Legrand Nederland starten partnership voor CP Electronics producten

Eleqtron en Legrand Nederland hebben hun partnership bekrachtigd. Beide bedrijven werken nu voor de Nederlandse markt samen wat betreft de Sales en Support voor de producten van CP Electronics. Dit toonaangevende bedrijf in aanwezigheidsmelders en lichtsturing is sinds eind 2016 onderdeel van de Legrand Group. De producten van CP Electronics worden in Nederland al sinds 2005 vertegenwoordigd door Eleqtron.

Eleqtron en Legrand Nederland trekken in dit partnership samen op wat betreft Sales en Support/Onderhoud. Eleqtron zal als System & Solutions Partner ingeschakeld worden voor de RAPID DALI systemen en andere hoogwaardige Qneqt lichtsturingen zoals het AN-10 draadloze concept van CP Electronics. Daarnaast verzorgt Eleqtron, vanwege haar uitgebreide expertise hierin, de Engineering en Support/Onderhoud voor deze complexe producten.

CP Electronics
CP Electronics, een merk van de Legrand Group, ontwikkelt innovatieve, energiebesparende bedieningselementen voor verlichting, verwarming en ventilatie. Van passieve infrarood (PIR) aanwezigheidsmelders tot volledig adresseerbare en netwerkbare lichtregelsystemen. Hiermee kan de verlichting effectief worden geregeld en energiekosten worden verlaagd. Met het unieke gepatenteerde energiemeetsysteem kan eenvoudig per bouwdeel of ruimte het energieverbruik van de verlichting weergegeven worden. CP Electronics is marktleider in de UK en heeft de ambitie om wereldwijd een belangrijke speler op het gebied van lichtsturing te worden.

Meer informatie
Download nu de documentatie.
Meer informatie over Qneqt aanwezigheidsmelders en lichtsturing vindt u op de Eleqtron website.

Klik hier voor de online catalogus met onder andere deze producten.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

Fotobijschrift: Henk Pielman (Commercieel Directeur van Eleqtron, links op de foto) en Erwin Bel (Verkoopleider Legrand Nederland) starten partnership voor CP Electronics producten.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag