Toonaangevend
in stekerbaar

Jeroen Brussé start als Operations Engineer

Hij is nu nog bezig met een afstudeerproject bij Eleqtron voor de HBO-opleiding Technische Bedrijfskunde. En vanaf 1 augustus krijgt dit een mooi vervolg: dan start Jeroen Brussé namelijk als Operations Engineer bij Eleqtron: ‘Ik ben blij dat er een vervolg komt op mijn stageperiode, ik heb het hier namelijk uitstekend naar mijn zin. Ik ga aan de slag als ‘Operations Engineer’. Dit houdt in dat ik mij bezig ga houden met het operationele proces. Dit ligt in lijn met mijn afstudeerproject. Ik ga mij voornamelijk bezig houden met de afstemming tussen Sales, Purchasing en Productions. Hiermee willen we het logistieke proces naar een hoger niveau brengen en daarmee de klanttevredenheid verder verbeteren. Ik kijk ernaar uit om binnen Eleqtron deze rol te gaan vervullen!’

We wensen Jeroen veel plezier en succes!

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag