Toonaangevend
in stekerbaar

Nieuwe Raptor aftakking: nog eenvoudiger vlakband aansluiten voor voeding én bussignaal

Met Qneqt prefab vlakbandkabel heeft u de beschikking over een zeer flexibele vorm van energieverdeling in de utiliteit. Nu is deze handige vlakkabel, dankzij een nieuwe vorm van installeren, met behulp van een Raptor aftakking nog eenvoudiger aan te sluiten voor het voeding én bussignaal!

Nieuwe Raptor aftakking
Met de nieuwe Raptor aftakking wordt met één klikbevestiging zowel de 230V voeding als het bussignaal (bijvoorbeeld voor KNX) op de vlakbandkabel aangesloten. Vervolgens worden de zonwering of armaturen eenvoudig met de bekende Qneqt stekerbare techniek verbonden. Een foute aansluiting en zoeken naar onderbrekingen in de busverbinding behoren hiermee tot het verleden!

De Raptor aftakking, bestaande uit een verbindingsklem met ingebouwde KNX-actor, wordt toegepast voor de 5- en 2-polige vlakbandkabel. Hierin is naast de 3-fase voeding ook het KNX signaal beschikbaar.

Qneqt vlakbandkabel
Dankzij de unieke techniek van Qneqt vlakbandkabel kan op eenvoudige wijze een aftakking op een kabel geschroefd worden. Op iedere plaats die u wenst! Eleqtron maakt deze prefab oplossing geheel zelf waardoor u zeer snel een stekerbare infrastructuur kunt aanleggen. Vlakband vormt hiermee een uitstekende oplossing voor het personeelstekort in de bouw!

Voordelen:

  • Zeer geschikt als prefab oplossing
  • Zeer flexibel concept, aftakking daar waar nodig
  • Geen aansluitfouten mogelijk door kabelpatroon
  • Snelle en eenvoudige montage
  • Kostenbesparende oplossing

Eleqtron heeft met Woertz uit Zwitserland de exclusieve vertegenwoordiging in Nederland voor de Qneqt vlakbandkabel (ook wel vlakband of vlakkabel genoemd). Woertz is in 1928 opgericht en is de uitvinder van het unieke vlakbandconcept. De eerste patenten hiervoor werden al in 1968 afgegeven. Het behoeft geen nadere uitleg dat een Zwitserse fabrikant staat voor kwaliteit en precisie

Meer informatie
Neem contact met ons op voor meer informatie over de producten en diensten van Eleqtron.

Klik hier voor de online catalogus en de prijslijst.
Download hier de Eleqtron documentatie.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag