Toonaangevend
in stekerbaar

Eleqtron exposeert op Ecomobiel beurs: registreer nu voor gratis toegang!

Eleqtron exposeert van 9-11 oktober op de Ecomobiel in de Brabanthallen te Den Bosch, dé beurs in Nederland voor duurzame innovatie in mobiliteit. Het Qcharge totaalconcept van Eleqtron voor het dynamisch opladen van elektrische voertuigen, dat centraal staat op de stand, sluit hier uitstekend op aan.

Ecomobiel 2018
Op 9, 10 & 11 oktober vindt de 10editie plaats van de vakbeurs Ecomobiel. De vakbeurs biedt ieder jaar praktische oplossingen om economischer en duurzamer om te gaan met mobiliteitsvraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan manieren om energie- en brandstofkosten te verlagen, de ideale mobiliteitsmix samen te stellen, slimme organisatie van een wagenpark of betere doorstroming van verkeer door weggebruikers tijdig te informeren.

Naast Ecomobiel is tijdens deze beursperiode een specifiek platform ingericht op duurzame energieopwekking en -besparing: Vakbeurs Energie.

Qcharge totaalconcept
Eleqtron zet met het Qcharge totaalconcept de volgende stap in het opladen van elektrische voertuigen (EV): de voordelen van dynamisch laden in combinatie met een vlakbandinstallatie, een zeer flexibele vorm van energieverdeling.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag