Toonaangevend
in stekerbaar

Eleqtron wint belangrijke prijs bij Woertz International Sales Meeting

Op vrijdag 31 augustus vond bij Woertz in Zwitserland, leverancier voor Eleqtron van vlakbandkabel, een International Sales Meeting plaats. Naast het persoonlijke contact tussen de verschillende vertegenwoordigingen konden successen gedeeld worden. Eleqtron werd verrast met een prijs: in de periode 2016-2017 wist het bedrijf uit Numansdorp wereldwijd de tweede plaats te behalen wat betreft het omzetresultaat!

Eleqtron heeft met Woertz uit Zwitserland de exclusieve vertegenwoordiging in Nederland voor de Qneqt vlakbandkabel (ook wel vlakband of vlakkabel genoemd). Woertz is de uitvinder van het unieke vlakbandconcept. De eerste patenten hiervoor werden al in 1968 afgegeven.

De opmars van vlakbandkabel
Installerend Nederland ontdekt steeds meer de voordelen van Qneqt vlakbandkabel. Dit prefab product wordt meer en meer toegepast in de utiliteits-, infra-, retail en automotive markt. Omdat vooraf alle aansluitingen op de juiste plaats worden gemonteerd, zijn er besparingen op kosten en tijd en worden faalkosten vrijwel uitgesloten. Daarmee speelt de toepassing van vlakbandkabel onder andere in op het personeelstekort in de bouw. Eleqtron maakt deze prefab oplossing geheel zelf waardoor er snel een stekerbare infrastructuur kan worden aangelegd.

Voordelen:

  • Zeer geschikt als prefab oplossing
  • Zeer flexibel concept, aftakking daar waar nodig
  • Geen aansluitfouten mogelijk door kabelpatroon
  • Snelle en eenvoudige montage
  • Kostenbesparende oplossing

Op de foto: Henk Pielman, (Commercial Director bij Eleqtron, links op de foto) en René den Haan (Managing Director), zijn blij met de prijs.

Meer informatie
Neem contact met ons op voor meer informatie over de producten en diensten van Eleqtron.

Klik hier voor de online catalogus en de prijslijst.
Download hier de Eleqtron documentatie.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag