Toonaangevend
in stekerbaar

Bezoek onze workshop op Ecomobiel ‘De realisatie van een collectieve laadinfrastructuur’

Eleqtron exposeert van 9-11 oktober op de Ecomobiel beurs in Den Bosch. Het Qcharge totaalconcept van Eleqtron, voor het dynamisch opladen van elektrische voertuigen, staat centraal op de stand.

Workshop
Tijdens de beurs zijn meerdere workshops op de beurs te volgen. Eleqtron verzorgt een workshop samen met Peter Wigman van samenladen.nl. met als titel ‘De realisatie van een collectieve laadinfrastructuur.’ Hij vertelt over zijn ervaringen met een grote VvE in Amsterdam. Deze heeft hem gevraagd om een oplossing te ontwikkelen voor de groeiende behoefte aan laadpunten in hun parkeergarage. Dat heeft geleid tot een nieuwe visie rond het collectief aanbrengen van de laadinfrastructuur. Het project is recent gerealiseerd. De volgende vragen staan bij de workshop centraal:

  • Wat is de route die je als VvE moet afleggen om collectief een laadinfrastructuur te realiseren?
  • Hoe creëer je schaalbaarheid en toekomstbestendigheid?
  • Samen op weg, hoe doe je dat? Hoe facilitair je collectieve besluitvorming?

Gratis registreren
U kunt zich direct gratis registreren voor een bezoek aan de workshop en de Ecomobiel beurs. Op de Ecomobiel website vindt u een overzicht van het complete programma op de beurs.

Peter Wigman
Peter Wigman is Innovation Project Manager bij SamenLaden.nl. Hij is Industrieel ontwerper, Cum Laude afgestudeerd. Peter heeft twintig jaar ervaring in productontwikkeling en het aansturen van innovatietrajecten. Initieert eigen projecten en doet opdrachten voor de creatieve sector en corporate organisaties. Hij realiseert vernieuwing door daadkracht, samenwerking en visie. Peter werkt vanuit zijn eigen bedrijf genaamd Pooom!. De bedrijfsnaam staat symbool voor de energie waarmee hij vernieuwing tot stand brengt. Zo ook binnen e-mobility waar Pooom! pioniert met elektrische deelauto’s vanuit de eigen garage (java-electric.nl) en een nieuwe visie op laadinfrastructuur voor VvE’s (samenladen.nl). Beide projecten trekken veel belangstelling van industrie en overheid.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag