Toonaangevend
in stekerbaar

Met Qcharge bij Eleqtron altijd een optimaal opgeladen auto!

Snel je elektrische auto opladen, zonder dat je last hebt van andere voertuigen die hier tegelijkertijd mee bezig zijn. Waardoor je dadelijk, meer dan voldoende opgeladen, zo optimaal mogelijk je route vervolgt. Welke bestuurder wil dat niet?

Dynamische fasebalans
Eleqtron biedt deze innovatieve oplossing nu voor haar bezoekers bij het kantoor in Numansdorp! Hier hebben wij, met het Qcharge totaalconcept, een mogelijkheid gerealiseerd met dynamisch laden voor meerdere Elektrische Voertuigen (EV). Het oplaadpunt is geschikt voor elk type auto. Door de unieke, dynamische fasebalans kiest het systeem automatisch tussen eenfase of driefase waarmee onbalans in de installatie wordt voorkomen. Het beschikbare vermogen wordt hierdoor optimaal verdeeld over de meerdere oplaadunits. Daarmee is Eleqtron, met haar bezoekers, voorbereid op de toekomst van elektrisch rijden!

Het Qcharge totaalconcept van Eleqtron staat voor de volgende stap in het opladen van elektrische voertuigen: de voordelen van dynamisch laden in combinatie met een vlakbandinstallatie, een zeer flexibele vorm van energieverdeling.

Voordelen Qcharge totaalconcept:

  • Tot 3x zoveel elektrische auto’s opladen in vergelijking met traditionele oplossingen: uw capaciteitsbehoefte kan hierdoor met 90% verminderen.
  • Flexibel uitbreiden tot (theoretisch) 100 EV opladers op één 63A groep.
  • Smart oplossing: automatische verdeling van beschikbare vermogen over meerdere laadpalen. Mede dankzij de dynamische laad-fase balancering zijn de fases altijd symmetrisch belast en worden piekbelastingen afgevlakt.
  • Eenvoudige en zeer compacte elektrische installatie met flexibele vlakbandkabel.
  • Elektrische beveiligingen ingebouwd in oplaadpunt (of laadpaal).
  • Handig en gratis cloud platform voor configuratie, verbruiksmeting en koppeling met andere systemen.
  • Productgarantie van 5 jaar.

Vanaf €150,– per parkeerplaats
Met Qcharge is er een kostenverlagende en flexibele manier van installeren beschikbaar. Dit maakt de drempel voor de stap naar het realiseren van elektrische laadvoorzieningen een stuk eenvoudiger. Afhankelijk van de situatie begint de vlakbandinstallatie al vanaf €150,- per parkeerplaats! Kortom, met een relatief lage investering kunt u al voorbereid zijn op elektrisch rijden! 

Vertegenwoordigingen
Eleqtron vertegenwoordigt voor het Qcharge concept in Nederland de fabrikant Zaptec uit Noorwegen, een innovatieve producent in oplaadtechnologie voor elektrische voertuigen. Met Qcharge past Eleqtron haar prefab Qneqt vlakbandkabel toe van de Zwitserse fabrikant Woertz.

Meer informatie
Download nu de documentatie over het Qcharge totaalconcept.
Op onze website vindt u uitgebreide informatie over het Qcharge totaalconcept.
Bekijk de video over Qcharge. Klik hier voor de online catalogus met onder andere deze producten.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag