Toonaangevend
in stekerbaar

Q-T plug: de handige en unieke verdeler!

Eleqtron heeft een uniek en heel handig product in het assortiment: de Qneqt Q-T plug. Dit is een compacte verdeler voor stekerbare gebouwinstallaties. Met de Q-T plug kunnen snel en eenvoudig producten als een aanwezigheidsmelder en een verlichtingsarmatuur (montage veelal op de driver) stekerbaar worden aangesloten. Dit scheelt u aanzienlijk in montagetijd en kosten!

Uniek in de markt
De Q-T plug is een gepatenteerd product van Eleqtron dat uniek is in de markt! De verdeler wordt onder andere veelvuldig gebruikt bij projecten met (LED) verlichting.

Lees er meer over op onze speciale pagina over de Q-T plug.

Meer informatie
Klik hier voor de online catalogus. Hierin vindt u tevens de datasheets en de producttekeningen. De actuele brutoprijzen vindt u altijd op de 2BA website (prijzen alleen zichtbaar voor 2BA-abonnees). Klik hier voor de prijslijst.

Mocht u vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag