Toonaangevend
in stekerbaar

Profiteer van de Rijksoverheid regelingen voor aanschaf Qcharge oplaadpunten

Als u ondernemer in Nederland bent, kunt u fiscaal voordelig investeren in milieuvriendelijke technieken. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland heeft daarvoor de Milieulijst 2019 opgesteld. Dankzij deze regeling kunt u, in vele gevallen, bijvoorbeeld Qcharge oplaadpunten voor elektrische voertuigen voordeliger aanschaffen.

Milieulijst 2019
De Milieulijst 2019 bevat diverse onderwerpen voor elektrische voertuigen die in aanmerking komen voor VAMIL (Willekeurige afschrijving milieu-investeringen) en/of MIA (Milieu-investeringsaftrek). De oplaadpunten voor elektrische voer- of vaartuigen zijn omschreven in onderdeel F 3720 (Hoofdstuk 3, Mobiliteit) van de Milieulijst.

Aanvragen
De MIA en VAMIL kunt u aanvragen op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Via deze aanvraagpagina kunt u ook meer informatie verkrijgen.

Vertegenwoordigingen
Eleqtron vertegenwoordigt voor het Qcharge concept in Nederland de fabrikant Zaptec uit Noorwegen, een innovatieve producent in oplaadtechnologie voor elektrische voertuigen. Met Qcharge past Eleqtron haar prefab Qneqt vlakbandkabel toe van de Zwitserse fabrikant Woertz.

Meer informatie
Download hier de Qcharge documentatie.
Bekijk hier de Qcharge video.
Gebruik de Qcharge Rekentool voor uw installatie-ontwerp.
Klik hier voor de online catalogus met onder andere deze producten.

Neem contact met ons op voor meer informatie over Qcharge.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag