Toonaangevend
in stekerbaar

Kun je stekerbare Qneqt snoeren ook circulair gebruiken?

Isolatiemateriaal van versleten spijkerbroeken, sokken gemaakt van oude visnetten, verdienmodellen op basis van afvalstromen. Van weggooien naar hergebruiken. De Circulaire Economie in Nederland groeit enorm!

De week van de Circulaire Economie
Het is deze week in Nederland, van 14 tot en met 18 januari, de Week van de Circulaire Economie. Dit wordt georganiseerd door Nederland Circulair, de online community van het programma Nederland Circulair! Het thema van de week, die voor het vierde jaar wordt georganiseerd, is ‘Onvermijdelijk Circulair.’ Ondernemers worden hiermee gestimuleerd om met de circulaire economie aan de slag te gaan.

Circulaire Qneqt producten
Ook stekerbare Qneqt snoeren van Eleqtron, voor een elektrotechnische installatie, zijn circulair te gebruiken! Naast de snoeren zijn stekers, chassisdelen en verdelers als de Q-T plug vrijwel altijd herbruikbaar. Dit is ideaal bij nieuwbouw, renovaties en verbouwingen! Hierdoor heb je met deze ‘plug and play producten‘ een zeer duurzame oplossing in handen. Eleqtron loopt hierin voorop: circulair installeren!

Meer informatie
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Klik hier voor de online catalogus met onder andere deze producten.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag