Toonaangevend
in stekerbaar

Bezoek Eleqtron op de beurs Solar Solutions

Eleqtron is deze week, van dinsdag 19 tot en met donderdag 21 maart, aanwezig op de beurs Solar Solutions International. De beurs vindt plaats bij de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. Eleqtron is aanwezig op de stand (nummer A15) van E-Flux. Met deze innovatieve startup heeft Eleqtron een samenwerking omtrent de verrekening van laadkosten voor haar Qcharge totaalconcept (het opladen van elektrische voertuigen).

Registreer voor gratis toegang!
U kunt de beurs gratis bezoeken! Dit kan via de registratiepagina van de Solar Solutions beurs. Gebruik de invitatiecode 19TICKET507 voor gratis toegang.

Solar Solutions International beurs
Op de Solar Solutions International Beurs kunt u kennismaken met de zonne-energiemarkt. U vindt er de nieuwste producten, innovaties en ontwikkelingen in de speciale ‘Innovation Area’s’. Denk hier aan aanbieders van alle typen zonnepanelen, opslagsystemen en ev-oplaadpunten als Qcharge van Eleqtron. De beurs vindt plaats samen met de grootste vakbeurs van de Benelux voor duurzame klimaattechnieken: ‘Duurzaam Verwarmd’. Twee vakbeurzen in één beursbezoek, want zonne-energie en elektrificering voor de woning- en utiliteitsbouw (zoals het opladen van elektrische voertuigen) is dé gouden combi van de toekomst. Dat bespaart een hoop zoekwerk, losse afspraken en natuurlijk zeeën van uw tijd.

Eleqtron en Qcharge
Eleqtron biedt met het Qcharge totaalconcept de voordelen van dynamisch laden in combinatie met een vlakbandinstallatie, een zeer flexibele vorm van energieverdeling. Eleqtron vertegenwoordigt voor het Qcharge concept in Nederland de fabrikant Zaptec uit Noorwegen, een innovatieve producent in oplaadtechnologie voor elektrische voertuigen. Met Qcharge past Eleqtron haar prefab Qneqt vlakbandkabel toe van de Zwitserse fabrikant Woertz.

E-Flux
E-Flux omvat een onafhankelijk beheersysteem voor laadpalen en laadpassen voor elke mogelijke locatie: thuis, bedrijf, publiek en onderweg. Met het ontwikkelen van flexibele laadoplossingen voor elektrische mobiliteit wil E-Flux de groei naar een duurzame wereld versnellen.

Meer informatie
Download nu de documentatie over het Qcharge totaalconcept.
Op onze website vindt u uitgebreide informatie over het Qcharge totaalconcept.

Klik hier voor de online catalogus met onder andere deze producten.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag