Toonaangevend
in stekerbaar

Glenn van Diejen: ‘Ik instrueer de monteurs wat betreft stekerbaar installeren’

Eleqtron heeft een werkwijze waarbij advies, prefab maatwerk en begeleiding op de bouw centraal staan. Hierdoor is bijvoorbeeld Glenn van Diejen, Technical Sales Engineer bij Eleqtron, regelmatig te vinden op de bouwplaats. ‘Ik houd mij samen met mijn collega’s bezig met de projectvoorbereiding. Aan de hand van de bouwtekening maken wij in nauw overleg met de klant het installatieontwerp voor stekerbaar installeren, met onze Qneqt producten. Als het project start, is dat voor ons echt een feestelijk moment waarbij wij op taart trakteren. Ze zien mij dus graag komen! Dan leer ik gelijk het team kennen en hoor ik wat er zoal speelt. Ik geef aan de hand van het ontwerp een instructie voor de monteurs. Hiermee voorkomen wij miscommunicatie en kan de installatie goed van start gaan.’

Deskundig en oplossingsgericht
Glenn houdt zich intensief met de begeleiding op de bouw bezig. ‘Het is zelfs gebeurd dat als de hoofd monteur er op een later moment in het project niet is, ik nog eens de instructie geef. En dat wordt gewaardeerd. Ik hoor vaak dat wij hiermee heel deskundig en oplossingsgericht zijn. Dat is iets wat de monteurs met andere leveranciers vaak missen.’

Qneqt en Qcharge
Naast Qneqt stekerbaar installeren houdt Glenn van Diejen zich bezig met Qcharge, het totaalconcept voor het opladen van elektrische voertuigen.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over onze werkwijze, neem dan contact met ons op.
Op onze website kunt u de documentatie downloaden omtrent onze werkwijze

Klik hier voor de online catalogus met onze producten.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag