Toonaangevend
in stekerbaar

Renate van Kessel over de werkwijze van Eleqtron: ‘Waar anderen stoppen, gaan wij door’

Renate van Kessel is Sales Engineer bij Eleqtron. Zij heeft dagelijks contact met klanten. ‘Samen met mijn collega’s, Tim Blaak en Michael Kreukniet, houd ik mij bezig met de Sales vanuit de binnendienst. Het leukste van ons werk is om te zorgen dat de klant een goed gevoel krijgt. Voor ons is niets te moeilijk: overal kan een oplossing voor worden gezocht.’

Prefab producten
Eleqtron heeft een assemblage-afdeling waar dagelijks Qneqt stekerbare verbindingen als snoeren, kabels, vlakband en speciale elektrotechnische componenten op maat worden gemaakt. Oftewel prefab producten. Renate: ‘Omdat wij deze afdeling in eigen huis hebben, kan het meeste maatwerk ook nog eens snel geproduceerd worden. De klant is bij ons koning en niets is onmogelijk. Dat is ook het unieke aan de werkwijze van Eleqtron. Waar anderen stoppen gaan wij door!’

Bekijk de video over de werkwijze van Eleqtron.

Meer informatie
Op onze website kun je de documentatie downloaden omtrent deze werkwijze.
Wil je meer informatie over de werkwijze van Eleqtron, neem dan contact met ons op.

Klik hier voor de online catalogus met onze producten.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag