Toonaangevend
in stekerbaar

Eleqtron introduceert VvE informatieportal over opladen elektrische voertuigen

Elektrisch rijden neemt in Nederland steeds meer toe. Ook de VvE (Vereniging van Eigenaren) van een appartementengebouw heeft hier veelvuldig mee te maken. Bewoners en gebruikers vragen in toenemende mate om oplaadpunten voor hun elektrische voertuigen. Daarnaast speelt de ontwikkeling dat het voor VvE’s vanaf 2020 verplicht is om één laadpaal te installeren per tien parkeerplaatsen.

VvE informatieportal
Eleqtron krijgt daarom, met haar Qcharge totaalconcept voor elektrisch rijden, steeds meer vragen van VvE’s. Om het voor de bestuursleden van deze organisaties gemakkelijker te maken, heeft Eleqtron met de website VvE-opladen.nl een informatieportal geopend. Hier wordt antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen die bij VvE’s spelen, zowel voor het VvE-bestuurslid als voor de bewoner en/of gebruiker. Naast deze uitgebreide informatie kan er onder andere een stappenplan worden gedownload om tot een toekomstbestendige laadinfrastructuur te komen.

Eleqtron heeft veelvuldig te maken met laadoplossingen voor VvE’s. Zo ontving het bedrijf al eerder de opdracht van een grote VvE in Amsterdam. Het gaat hier om een gezamenlijke parkeergarage met circa 180 plekken in een appartementencomplex.

Qcharge totaalconcept
Eleqtron zet met het Qcharge totaalconcept de volgende stap in het opladen van elektrische voertuigen (EV): de voordelen van dynamisch laden in combinatie met een vlakbandinstallatie, een zeer flexibele vorm van energieverdeling.

Meer informatie
Download nu de documentatie over het Qcharge totaalconcept.
Klik hier voor de online catalogus met onder andere deze producten.

Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag