Toonaangevend
in stekerbaar

Eleqtron neemt 100% elektrische Nissan bestelwagen in gebruik

Eleqtron heeft met een gloednieuwe Nissan e-NV200 een 100% elektrische bestelwagen in gebruik genomen. Met deze bedrijfswagen is Eleqtron een duurzaam visitekaartje rijker. Daarmee onderstreept het bedrijf nogmaals haar inzet voor een positieve bijdrage aan het milieu.

De Nissan e-NV200 wordt, naast het dagelijkse transport met vaste vervoerders, door Eleqtron ingezet voor spoedleveringen en service doeleinden. De wagen is geleverd door Richard Both van Bedrijfswagencentrum Hoeksche Waard.

Op de foto met de Nissan e-NV200, van links naar rechts: Henk Pielman (Commercial Director bij Eleqtron), René den Haan (Managing Director bij Eleqtron) en Richard Both (Bedrijfswagencentrum Hoeksche Waard).

Qcharge, voor opladen elektrische voertuigen
Het 100% elektrisch rijden sluit naadloos aan bij de ontwikkelingen van Eleqtron. Sinds begin 2018 is het bedrijf namelijk actief met Qcharge, het totaalconcept voor het opladen van elektrische voertuigen.  Met Qcharge benut Eleqtron de voordelen van dynamisch laden in combinatie met een vlakbandinstallatie, een zeer flexibele vorm van energieverdeling. Hierdoor kun je de installatie gemakkelijk aanpassen en het aantal laadpalen eenvoudig uitbreiden. Daarmee kun je met een beperkte investering aanzienlijk meer laadcapaciteit realiseren.

Voordelen Qcharge totaalconcept:

  • Flexibel uitbreiden tot 100 EV opladers op één 63A groep.
  • Tot 3x zoveel elektrische auto’s opladen in vergelijking met traditionele oplossingen: uw capaciteitsbehoefte kan hierdoor met 90% verminderen.
  • Smart oplossing: automatische verdeling van beschikbare vermogen over meerdere laadpalen. Mede dankzij de dynamische laad-fase balancering zijn de fases altijd symmetrisch belast en worden piekbelastingen afgevlakt.
  • Eenvoudige kostenverrekening met E-Flux.
  • Toekomstbestendig: door te werken met het flexibele Qneqt vlakband en het gebruik van de backplates voor de oplaadpunten.
  • Eenvoudige en zeer compacte elektrische installatie met flexibele vlakbandkabel.
  • Elektrische beveiligingen ingebouwd in oplaadpunt (of laadpaal).
  • Handig cloud platform (ZapCloud) voor configuratie, verbruiksmeting en koppeling met andere systemen.
  • Productgarantie van 5 jaar.

Meer informatie
Download nu de documentatie over het Qcharge totaalconcept.
Op onze website vind je uitgebreide informatie over het Qcharge totaalconcept.

Klik hier voor de online catalogus met onder andere deze producten.
Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag