Toonaangevend
in stekerbaar

Nieuw van Eleqtron: stekerbare wandcontactdozen van ABB

Eleqtron heeft een uitgebreide lijn stekerbare wandcontactdozen (wcd’s) in het assortiment opgenomen. Deze voorgemonteerde en voorbedrade hollewanddozen zijn van ABB, met Busch Jaeger schakelmateriaal. Ze worden veel gebruikt in hollewand systemen of meubels. Daarmee zijn de stekerbare wandcontactdozen ideaal voor snelle montage in hotels, kantoorgebouwen en woningen.

Bekijk de speciale Tip van Tim video!

Eigen assemblage
Deze hollewanddozen maken wij binnen onze assemblage-afdeling in Numansdorp stekerbaar. Daarom kunnen wij snel inspelen op je vraag. Of het nu om een kleine of een grote serie gaat, in een standaard of een speciale configuratie.

Assortiment
Eleqtron levert de inbouwdozen in een enkel, twee- of drievoudige uitvoering. Ze zijn bijvoorbeeld voorzien van 230V aansluiting, schakelaars, pulsdrukkers en/of dimmers. Maar ook USB laadcontactdozen zijn leverbaar. Er zijn vele combinaties mogelijk, ook met afdekramen in diverse RAL-kleuren. De hollewanddozen zijn standaard voorgemonteerd met een snoer van 300 millimeter, een steker en trekbandjes. De doos kun je snel en eenvoudig zonder gereedschap installeren.

Kwaliteit
Ook deze prefab producten van Eleqtron hebben een uitstekende kwaliteit. Het schakelmateriaal voldoet aan de CE-markering. En uiteraard worden alle hollewanddozen continu getest op de juiste aansluiting en werking. Dit borgen wij waardoor de kwaliteit volledig kan worden getraceerd én gegarandeerd.

Voordelen:

  • Je werkt 3 tot 10 x sneller, de producten zijn immers al afgemonteerd.
  • Je bespaart tot 40% op je kosten
  • De combinaties kun je, ook achteraf, eenvoudig wijzigen
  • Je hebt een geïntegreerde vergrendeling en een trekontlasting
  • De producten zijn herbruikbaar

Meer informatie
Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op.

Klik hier voor de online catalogus met onder andere deze stekerbare wandcontactdozen.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag