‘You name it, we can make it’: Simone Maasdam over de werkwijze bij Eleqtron

Simone Maasdam is Assembly Coordinator bij Eleqtron. Zij stuurt de productie van prefab maatwerk aan op de assemblage-afdeling bij Eleqtron. Simone vertelt over de werkwijze van Eleqtron. ‘Wat wij prefab maken, is het visitekaartje van ons bedrijf. Daarom controleren wij elkaar en wordt elk product getest. De producten moeten met zorg zijn samengesteld, accuraat en van een uitstekende kwaliteit. Daar doen wij met ons team alles voor.’

Niets is te gek
De assemblage-afdeling wordt aangestuurd door de werkvoorbereiding. ‘Bijzonder aan ons werk is dat er regelmatig een ontwerp op papier voorbijkomt waarvan wij denken, kan dit wel?’, zegt Simone. ‘Passen al die kabels bijvoorbeeld wel in de behuizing? En dat is eigenlijk het leukste van ons werk. In de praktijk komen we daar samen met onze Engineers altijd wel uit. Ik zeg altijd: ‘You name it, we can make it.’ Niets is te gek. Uiteindelijk weten we altijd een goed proefmodel te maken. Als dit model is goedgekeurd, kijken we hoe we zo efficiënt mogelijk kunnen produceren: met een goede productiesnelheid en van een uitstekende kwaliteit. Zodat we tevreden klanten overhouden.’

Fijn gevoel
De verpakking is een belangrijk onderdeel van de levering. ‘Wij kijken ook altijd hoe een monteur onze producten zou willen ontvangen waardoor deze zo goed mogelijk aan de slag kan. Hoe kunnen we de producten het beste bundelen en verpakken? Het moet nooit een warboel worden. Een monteur moet altijd een fijn gevoel krijgen als de verpakking van Eleqtron opengaat.’

Bekijk de video over de werkwijze van Eleqtron.

Meer informatie
Op onze website kun je de documentatie downloaden omtrent deze werkwijze.
Wil je meer informatie over de werkwijze van Eleqtron, neem dan contact met ons op.

Klik hier voor de online catalogus met onze producten.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag