Toonaangevend
in stekerbaar

Snel opladen bij Blokweg Financieel Adviseurs

De elektrische auto is aan een flinke opmars bezig. Zo is de registratie van nieuwe auto’s van dit type in 2018 verdrievoudigd. In december 2018 waren zelfs ruim 30% van de geregistreerde auto’s elektrisch. Ook bij Blokweg Financieel Adviseurs B.V., een vertrouwd adres wat betreft verzekeren en geld lenen in Zevenbergen, is dit merkbaar. Niet alleen bij financieringen voor auto’s maar ook bij de collega’s is elektrisch rijden nu aan de orde van de dag.

Overtuigd van de voordelen
Bob Smits, Algemeen Directeur, vertelt: ‘Wij hebben twee medewerkers die zakelijk elektrisch zijn gaan rijden. Zij kozen hiervoor vanwege een bijdrage aan een beter milieu en de gunstige bijtelling. Het aanbieden van laadpunten bij ons kantoor was hierdoor noodzakelijk geworden. René den Haan van Eleqtron vertelde mij over het Qcharge concept voor het opladen van elektrische voertuigen. Vanwege de vlakbandinstallatie die hierbij hoort, kun je eenvoudig op een later moment weer een laadpunt aansluiten. En het vermogen voor het opladen wordt slim over deze laadpunten verdeeld. Ik was overtuigd van de voordelen bij deze oplossing en besloot hierin te investeren.’

Snel opgeladen
Frank van Dijk, Manager Financial Lease, is een van de elektrische rijders bij Blokweg Financieel Adviseurs: ‘Ik rijd in een Volkswagen e-Golf die 100% elektrisch is. Ik vind het ideaal. De actieradius is ruim voldoende voor mijn woon-werkverkeer. En het rijdt zalig.’ Nu zijn er twee Qcharge oplaadpunten in Zevenbergen geïnstalleerd. ‘Dat is gemakkelijk voor mij want doorgaans is mijn accu binnen 2 uur weer helemaal opgeladen. En met mijn pas van de leasemaatschappij heb ik direct toegang voor het opladen. Na het insteken van de stekker is deze, na aanmelding van de pas, direct geblokkeerd en kan het opladen beginnen. Ik ben er erg tevreden over.’

Meer informatie
Klik hier voor de online catalogus met onder andere deze genoemde Qcharge producten.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag