Toonaangevend
in stekerbaar

Eleqtron uitgebreid aan bod in Sparta Rotterdam Magazine ‘Kasteelzaken’

Eleqtron is met haar lidmaatschap van de Sparta Business Club supporter van Sparta Rotterdam. In het nieuwste Magazine van de Business Club, genaamd Kasteelzaken ‘Zaken doen op z’n Spartaans’ (uitgave mei 2019), komt Eleqtron uitgebreid aan bod. René den Haan, Managing Director van Eleqtron, licht in een artikel toe waarom het bedrijf lid is geworden van de Sparta Business Club.

Lees hier het volledige artikel.

Qcharge laadpaal actie met ‘De Betrokken Spartaan
Eleqtron heeft een bijzondere actie met haar Qcharge laadpalen. Bij aanschaf door Business Club leden ondersteunt het bedrijf de ‘Stichting De Betrokken Spartaan.’ Eleqtron maakt namelijk per bestelde laadpaal € 100,- over naar dit maatschappelijke initiatief van Sparta Rotterdam. En wil je een eigen Sparta Rotterdam laadpaal met de juiste rood-witte striping, dan kun je deze exclusief bij Eleqtron verkrijgen. Daarmee laat je zien dat je een echte supporter bent. Opladen op z’n Spartaans!

Wil je ook meedoen aan deze bijzondere actie? Neem dan contact op met Eleqtron: tel. 088-0306100 of e-mail sales@eleqtron.nl

Foto’s bij dit artikel
René den Haan, Managing Director van Eleqtron, poseert op de foto met de vlag van Sparta Rotterdam. Op de laatste foto poseert hij met Jelle Bodegom, Account Manager bij Sparta Rotterdam.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag