Toonaangevend
in stekerbaar

Unieke samenwerking met Plug-in Hybride BMW i8 Roadster

Eleqtron exposeert vandaag, in een unieke samenwerking met diverse relaties (BMW de Fonkert, BMW Nederland en Zaptec) met de futuristische BMW i8 Roadster op de Buitensluisse Paardenmarkt in Numansdorp. Dit is een groot en historisch evenement in de Hoeksche Waard. Ook deze bijzondere auto (met 374 pk!) kan smart worden opgeladen met Qcharge en Zaptec, het totaalconcept van Eleqtron voor het opladen van elektrische auto’s. Voor meer informatie zie https://www.eleqtron.nl/.

Meer informatie
Klik hier voor de online catalogus met onder andere de Qcharge producten (Zaptec oplaadpunten en Qneqt/Woertz vlakbandkabel) producten.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag