Toonaangevend
in stekerbaar

Laadpalen bij appartementen van de VvE een stap dichterbij

Vanaf vandaag kunnen VvE’s makkelijker een laadpaal financieren. De Rijksoverheid stelt namelijk via het Nationaal Energiebespaarfonds financiering van laadpalen bij een VvE beschikbaar!

Iedere VvE met meer dan 10 appartementen kan gebruik maken van de nieuwe lening. Het stappenplan, voorwaarden en aanvraagformulier hiervoor zijn beschikbaar via de website van het Nationaal Energiebespaarfonds. Parallel wordt ook gewerkt aan het vergemakkelijken van de besluitvorming ten aanzien van het plaatsen van laadpalen bij VvE’s.

Eleqtron en VvE’s
Eleqtron biedt VvE’s al met Qcharge en ZAPTEC laadpalen een uitstekende totaaloplossing: één centrale installatie, toekomstbestendig en lage instapkosten! Zie de speciale website voor VvE’s van Eleqtron hierover: https://www.vve-opladen.nl/

Qcharge totaalconcept
Eleqtron zet met het Qcharge totaalconcept de volgende stap in het opladen van elektrische voertuigen (EV): de voordelen van dynamisch laden in combinatie met een vlakbandinstallatie, een zeer flexibele vorm van energieverdeling.

Voordelen Qcharge totaalconcept:

  • Tot 3x zoveel elektrische auto’s opladen in vergelijking met traditionele oplossingen: uw capaciteitsbehoefte kan hierdoor met 90% verminderen.
  • Flexibel uitbreiden tot (theoretisch) 100 EV opladers op één 63A groep.
  • Smart oplossing: automatische verdeling van beschikbare vermogen over meerdere laadpalen. Mede dankzij de dynamische laad-fase balancering zijn de fases altijd symmetrisch belast en worden piekbelastingen afgevlakt.
  • Eenvoudige en zeer compacte elektrische installatie met flexibele vlakbandkabel.
  • Elektrische beveiligingen ingebouwd in oplaadpunt (of laadpaal).
  • Handig en gratis cloud platform voor configuratie, verbruiksmeting en koppeling met andere systemen.
  • Productgarantie van 5 jaar.

Vertegenwoordigingen
Eleqtron vertegenwoordigt voor het Qcharge concept in Nederland de fabrikant Zaptec uit Noorwegen, een innovatieve producent in oplaadtechnologie voor elektrische voertuigen. Met Qcharge past Eleqtron haar prefab Qneqt vlakbandkabel toe van de Zwitserse fabrikant Woertz.

Meer informatie
Download nu de documentatie over het Qcharge totaalconcept.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag