Toonaangevend
in stekerbaar

Zomeractie voor groothandels: Jäger Direkt ontvangt een Big Green Egg Mini!

Op woensdag 17 juli reikte Marvin Meijs , Sales Engineer bij Eleqtron, een Big Green Egg Mini barbecue uit aan Jelle van de Weijgaert (rechts op de foto) van Jäger Direkt. Deze bijzondere barbecue maakt deel uit van de Zomeractie van Eleqtron voor groothandels, wat betreft stekerbare Qneqt producten.

Zomeractie Eleqtron
Tijdens de speciale Zomeractie van Eleqtron kan een groothandelsorganisatie een gratis Big Green Egg Mini ontvangen. Jäger Direkt kan in ieder geval gaan genieten van deze keramische barbecue, die wordt gezien als de beste outdoor cooker van het moment!

Wil je als elektrotechnische groothandel ook deelnemen aan onze Zomeractie en meer weten over de actievoorwaarden? Neem dan nu contact met ons op!

Stekerbare Qneqt producten
Met Qneqt producten van Eleqtron kun je de elektrische installatie doortrekken vanaf de groepenkast tot aan de werkplek. Je werkt niet meer met losse componenten, maar met volledig afgemonteerde producten. ‘Plug and play’, volgens de laatste stand van de techniek!

De voordelen van stekerbaar installeren:

  • 3 tot 10 x sneller werken, producten zijn immers al afgemonteerd
  • Goedkopere installatie, door de snellere montage
  • Flexibel systeem, eenvoudig aan te passen
  • Herbruikbaar en circulair te gebruiken, makkelijk bij renovaties e.d.
  • Minder fouten bij montage, tot 90% lagere faalkosten
  • Montage eenvoudig aan te leren
  • Onderhoudsvrije installatie

Meer informatie over Qneqt
Klik hier voor de online catalogus. Hierin vind je tevens de datasheets en de producttekeningen. De actuele brutoprijzen vind je altijd op de 2BA website (prijzen alleen zichtbaar voor 2BA-abonnees). Klik hier voor de prijslijst.

Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag