Toonaangevend
in stekerbaar

Eleqtron: stekerbare snoeren uit voorraad leverbaar!

De vakanties zijn voorbij, de drukte op de bouw neemt toe. Er is daarom veel vraag naar prefab, stekerbare Qneqt snoeren. Eleqtron speelt hierop in: vrijwel alle stekerbare snoeren zijn uit voorraad leverbaar!

Vraag neem toe
Als de drukte toeneemt en de oplevering nadert, is het heel vervelend om te moeten wachten op prefab producten die het werk juist sneller en handiger kunnen maken. Wij begrijpen dit als geen ander. Daarnaast worden veel verlichtingsprojecten tegenwoordig uitgevoerd volgens het DALI protocol. Wij zien dat ook de vraag naar deze bijbehorende snoeren flink toeneemt.

Ruime voorraad
Eleqtron speelt met een ruime voorraad in op deze toenemende vraag. Welke vraag er dan uiteindelijk binnenkomt, wij zoeken altijd binnen onze ruime voorraad van standaardproducten. Het gaat dan om 3-, 4- en 5-polige snoeren. Volgens de CPR-norm Eca, Cca en zelfs B2ca. Maar ook de DALI uitvoering. Mocht het desbetreffende snoer niet op voorraad zijn dan kunnen wij altijd in onze assemblage-afdeling een speciale uitvoering maken!

Meer informatie
Neem contact met ons op voor je bestelling of een vraag. Het gehele assortiment vind je in de online catalogus.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag