Toonaangevend
in stekerbaar

Account Managers Legrand Nederland bezoeken Eleqtron

Op woensdag 30 oktober waren de Account Managers van Legrand Nederland op bezoek bij Eleqtron in Numansdorp. Beide bedrijven werken voor de Nederlandse markt samen wat betreft de Sales en Support voor de producten van CP Electronics. Dit toonaangevende Engelse bedrijf in aanwezigheidsmelders en lichtsturing is sinds eind 2016 onderdeel van de Legrand Group. De producten van CP Electronics worden in Nederland al sinds 2005 vertegenwoordigd door Eleqtron.

Tijdens dit bezoek gaf Henk Pielman, Senior Account Manager, een introductie van Eleqtron. Speciale aandacht was er voor de invulling van de samenwerking met Legrand Nederland en de ervaring die Eleqtron al heeft opgebouwd met de CP Electronics producten.

Partnership
Eleqtron en Legrand Nederland trekken in een partnership sinds juli 2018 op wat betreft Sales en Support/Onderhoud. Eleqtron wordt als System & Solutions Partner ingeschakeld voor de RAPID DALI systemen en andere hoogwaardige Qneqt lichtsturingen zoals het AN-10 draadloze concept van. Daarnaast verzorgt Eleqtron, vanwege haar uitgebreide expertise hierin, de Engineering en Support/Onderhoud voor deze complexe producten.

Projecten
Het RAPID DALI systeem is een hoogwaardig verlichtingsconcept dat toepassing vindt in diverse aansprekende projecten. Het gaat dan bijvoorbeeld om de huidige nieuwbouw van het ING Hoofdkantoor in Amsterdam en het Triodos Bank hoofdkantoor in Driebergen-Rijsenburg. Deze gebouwen voldoen aan het BREEAM-NL certificaat Outstanding, de hoogst haalbare duurzaamheidsscore voor gebouwen. De samenwerking tussen Legrand en Eleqtron hebben geresulteerd in diverse andere projecten zoals bijvoorbeeld Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden in Houten en de Bright Houses gebouwen op de Brightlands Chemelot Campus.

CP Electronics
CP Electronics ontwikkelt innovatieve, energiebesparende bedieningselementen voor verlichting, verwarming en ventilatie. Van passieve infrarood (PIR) aanwezigheidsmelders tot volledig adresseerbare en netwerkbare lichtregelsystemen. Hiermee kan de verlichting effectief worden geregeld en energiekosten worden verlaagd. Met het unieke gepatenteerde energiemeetsysteem kan eenvoudig per bouwdeel of ruimte het energieverbruik van de verlichting weergegeven worden. CP Electronics is marktleider in de UK en heeft de ambitie om wereldwijd een belangrijke speler op het gebied van lichtsturing te worden.

Meer informatie
Download nu de documentatie.
Meer informatie over Qneqt aanwezigheidsmelders en lichtsturing vind je op de Eleqtron website.

Klik hier voor de online catalogus met onder andere deze producten.
Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag