Toonaangevend
in stekerbaar

Laadpalen vanaf 2020 verplicht voor bedrijven

Wist je dat het vanaf 2020 voor bedrijven verplicht is om 1 laadpaal te installeren per 10 parkeerplaatsen? Bovendien, aan 10 procent van de overige parkeervakken moeten kabels komen die de uitbreiding naar meer laadvoorzieningen mogelijk maakt.

Besluit Europees Parlement
Dit is in 2018 besloten door het Europees Parlement om elektrisch rijden nog meer te stimuleren. Met de goedkeuring van het pakket ‘Schone energie voor alle Europeanen‘ door het Europese Parlement is een belangrijke stap gezet in het stimuleren van emissieloos rijden.

Eleqtron en opladen
Eleqtron biedt bedrijven en VvE’s al met Qcharge en ZAPTEC laadpalen een uitstekende totaaloplossing voor het opladen van elektrische voertuigen (EV): één centrale installatie, toekomstbestendig en lage instapkosten! Zie de speciale websites van Eleqtron hierover: voor bedrijven (https://www.parkeergarage-opladen.nl/) en VvE’s: https://www.vve-opladen.nl/

Qcharge totaalconcept
Eleqtron zet met het Qcharge totaalconcept de volgende stap in het opladen van elektrische voertuigen (EV): de voordelen van dynamisch laden in combinatie met een vlakbandinstallatie, een zeer flexibele vorm van energieverdeling.

Voordelen Qcharge totaalconcept:

  • Tot 3x zoveel elektrische auto’s opladen in vergelijking met traditionele oplossingen: uw capaciteitsbehoefte kan hierdoor met 90% verminderen.
  • Flexibel uitbreiden tot (theoretisch) 100 EV opladers op één 63A groep.
  • Smart oplossing: automatische verdeling van beschikbare vermogen over meerdere laadpalen. Mede dankzij de dynamische laad-fase balancering zijn de fases altijd symmetrisch belast en worden piekbelastingen afgevlakt.
  • Eenvoudige en zeer compacte elektrische installatie met flexibele vlakbandkabel.
  • Elektrische beveiligingen ingebouwd in oplaadpunt (of laadpaal).
  • Handig en gratis cloud platform voor configuratie, verbruiksmeting en koppeling met andere systemen.
  • Productgarantie van 5 jaar.

Eleqtron en opladen
Eleqtron biedt bedrijven en VvE’s al met Qcharge en ZAPTEC laadpalen een uitstekende totaaloplossing voor het opladen van elektrische voertuigen (EV): één centrale installatie, toekomstbestendig en lage instapkosten! Zie de speciale websites van Eleqtron hierover: voor parkeergarages bij organisaties en bij VvE’s.

Qcharge totaalconcept
Eleqtron zet met het Qcharge totaalconcept de volgende stap in het opladen van elektrische voertuigen (EV): de voordelen van dynamisch laden in combinatie met een vlakbandinstallatie, een zeer flexibele vorm van energieverdeling.

Vertegenwoordigingen

Eleqtron vertegenwoordigt voor het Qcharge concept in Nederland de fabrikant Zaptec uit Noorwegen, een innovatieve producent in oplaadtechnologie voor elektrische voertuigen. Met Qcharge past Eleqtron haar prefab Qneqt vlakbandkabel toe van de Zwitserse fabrikant Woertz.

Meer informatie
Download nu de documentatie over het Qcharge totaalconcept.
Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag