Toonaangevend
in stekerbaar

Snoeck Electro Centraal promoot Qneqt producten!

Bij de vestiging van Snoeck Electro Centraal in Den Haag vindt de promotie van Qneqt stekerbaar installeren nu nog actiever plaats! Bij de afhaalbalie is namelijk een hagelnieuw Qneqt promotiebord geplaatst. Stekerbare producten als vlakbandkabel, wandcontactdozen, aanwezigheidsmelders en snoeren worden op een zeer duidelijke wijze naar voren gebracht. En dat in een volledig werkende opstelling!

Snoeck Electro Centraal
Snoeck Electro Centraal is een zelfstandige groothandel die gespecialiseerd is in de verkoop van elektrotechnische producten. Het bedrijf kenmerkt zich door een klantgerichte opstelling en geniet een uitstekende reputatie. De vestigingen van Snoeck Electro Centraal vind je in Hoogvliet-Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

Samenwerking Eleqtron
Eleqtron en Snoeck Electro Centraal werken nauw met elkaar samen op het gebied van stekerbaar installeren. Beide bedrijven hebben, zoals dat wordt genoemd, ‘hetzelfde DNA.’ Er wordt intensief samengewerkt bij het uitwerken van een aanvraag van een installateur omtrent stekerbaar installeren. Het gaat dan bijvoorbeeld om advies, calculatie, het uitwerken van een installatietekening en het uitbrengen van de offerte.

Meer informatie
Neem contact met ons op voor meer informatie over de producten en diensten van Eleqtron.

Klik hier voor de online catalogus en de prijslijst.
Download hier de Eleqtron documentatie.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag