Toonaangevend
in stekerbaar

Flinke besparing gerealiseerd bij Marriott Hotel Hoofddorp

Besparing op installatietijd- en kosten

Bij de renovatie van het Courtyard by Marriott Amsterdam Airport Hotel in Hoofddorp zijn prefab ABB hollewanddozen van Eleqtron geïnstalleerd. Dankzij de keuze voor deze stekerbare producten is er een flinke besparing op installatietijd en -kosten gerealiseerd. Met de ABB hollewanddozen kun je namelijk 3 tot 10x sneller werken.

Eigentijds, Europees interieur
Het exclusieve Courtyard by Marriott Amsterdam Airport Hotel is recentelijk met 6000 m² uitgebreid. In totaal zijn 112 kamers toegevoegd waaronder vier extended stay studio’s. Er is hierbij gekozen voor een eigentijds, Europees interieur en energiezuinige installaties. Ook zijn slimme en energiebesparende oplossingen toegepast zoals oriëntatieverlichting over de vloer, Smart TV’s en mobile keys.

Eigen assemblage Eleqtron
Eleqtron leverde voor deze verbouwing aan de Vink Installatie Groep alle prefab hollewanddozen met schakelmateriaal voor de hotelkamers. Deze producten van ABB heeft Eleqtron, geheel prefab en op maat, in eigen beheer geassembleerd. Het schakelmateriaal bestaat onder andere uit wandcontactdozen, ook in uitvoeringen die zijn voorzien van data- en USB-aansluitingen. Vink heeft de stekerbare verbindingen achter een speciale meubelconstructie bij het bed kunnen verwerken. Hierdoor is een uiterst fraaie oplossing gerealiseerd.

ABB hollewanddozen
De stekerbare hollewanddozen van ABB zijn door Eleqtron al afgemonteerd om direct stekerbaar te verbinden. Bovendien kun je dit product snel en zonder gereedschap installeren. Hierdoor bespaar je aanzienlijk op installatietijd en kosten. De hollewanddozen zijn uitgevoerd met hoogwaardig Busch-Jaeger schakelmateriaal. Er is een ruim assortiment leverbaar, waaronder een brandwerende uitvoering. Dankzij de uitgebreide mogelijkheden voor assemblage bij Eleqtron is maatwerk altijd mogelijk.

Meer informatie
Klik hier voor de online catalogus met onze producten.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag