Toonaangevend
in stekerbaar

Marco Fazari, stagiair bij Eleqtron, levert unieke kabeltester op

Marco Fazari, student Technische Informatica bij de Hogeschool Rotterdam, heeft zijn stageperiode bij Eleqtron met succes afgesloten. Hij heeft in deze periode hard gewerkt aan het ontwerpen en het maken van een nieuwe kabeltester. Uiteindelijk heeft Marco een eerste versie opgeleverd! De medewerkers van de assemblage-afdeling nemen de nieuwe en unieke kabeltester nu in gebruik.

Kabeltester
Het ging bij de stageopdracht van Marco om de doorontwikkeling van een tester voor de (stekerbare) kabels die bij Eleqtron worden geassembleerd (zie het eerdere nieuwsbericht hierover op de website). Met de nieuwe versie die Marco ontwikkelde, wordt volledig geautomatiseerd een uitgebreid rapport van een geteste kabel vastgelegd en naar de server geüpload. Daarmee wordt altijd de juiste informatie vastgelegd wat belangrijk is bij Eleqtron voor de kwaliteitszorg. Omdat de testinformatie nu nog handmatig plaatsvindt, wordt er in deze geautomatiseerde versie flink op tijd en kosten bespaard. De kabeltester is voorzien van een wifi verbinding waardoor er draadloos gecommuniceerd kan worden.

Grote familie
Marco heeft het bij Eleqtron uitstekend naar zijn zin gehad: ‘Eleqtron is een grote familie voor mij geweest. Ik ben uitstekend begeleid bij mijn opdracht. Daarnaast heb ik altijd veel aandacht gekregen van de collega’s voor mijn werkzaamheden bij Eleqtron en mijn studie. Ik kijk dan ook met erg veel plezier terug op deze stageperiode.’

Neem contact met ons op voor meer informatie over de producten en diensten van Eleqtron.

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag