Toonaangevend
in stekerbaar

VORM omarmt Qcharge concept voor elektrisch rijden

Wij zijn erg blij met onze samenwerking met VORM wat betreft Qcharge, ons totaalconcept voor het opladen van elektrische voertuigen. VORM, een landelijk opererende ontwikkelaar en bouwer, heeft dit verwoord in een nieuwsartikel op haar website met als titel ‘VORM omarmt Qcharge concept voor elektrisch rijden.’

Eerste project
Het eerste project waarbij VORM het Qcharge totaalconcept toepast betreft het project De Raedt te Rotterdam, een transformatie van school- naar woongebouw met bijbehorende parkeervoorziening. Daarnaast heeft VORM al een tiental projecten in voorbereiding met Qcharge.

Eleqtron en opladen
Eleqtron biedt met Qcharge een uitstekende totaaloplossing voor het opladen van elektrische voertuigen (EV): één centrale installatie, toekomstbestendig en lage instapkosten! Zie de speciale website van Eleqtron over Qcharge (Qcharge.eu).

Meer informatie
Download nu de documentatie over het Qcharge totaalconcept.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

Bijschrift bij de foto na de ondertekening van de overeenkomst, van links naar rechts: Ad van de Graaf (VORM), Daan van der Vorm (VORM), René den Haan (Eleqtron) en Menno Bokhout (Eleqtron).

Direct contact

Bel mij op +31 (0)88 03 06 100

of stel mij een vraag via de button.

Stel een vraag